Serviciul de urgenţe sociale - Pornind de la principiile elementare ale drepturilor omului şi anume, de a beneficia de şanse egale de existenţă şi integrare socială, acces liber la instituţii şi servicii precum şi apărarea integrităţii fizice şi morale a persoanei, fundaţia Timişoara ’89 a înfiinţat în anul 1997 Serviciul de Urgenţe Sociale pentru persoane (...)
Proiect social – ROTARY - “O casă pentru fiecare” Locaţie: Centrul Social din satul Comeat, comuna Bogda, judeţul Timiş. Conţinutul proiectului: Achiziţionarea şi amplasarea în Colonia Socială Comeat a unui parc de rulote individualizate pentru un număr (la început ) de 4 cazuri sociale. Rulotele - second hand - se vor achiziţiona de pe piaţa (...)
Secţia de convalescenţă - În cursul anului 2010, Adăpostul de Tranzit al Fundaţiei Timişoara ’89 a deschis Secţia de Convalescenţă, în cadrul protocolului de parteneriat al fundaţiei cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă din Timişoara. Secţia dispune de un număr de 10 de locuri de cazare destinate unor (...)
Adapostul de tranzit - Adăpostul de tranzit al Fundaţiei Timişoara 89 este un centru social destinat persoanelor în situaţie de criză. Acest obiectiv zonal are rolul de a interveni în cazuri în care se estimează că anumiţi asistaţi, primind acest sprijin temporar, se pot redresa găsindu-şi un loc de muncă şi acumulând pe perioada (...)